Roken & Bakken

Roken & Bakken

Vis wordt vóór het roken gezouten en gewoonlijk ook gekruid.

Er zijn twee manieren van zouten: droog en nat.
Bij droog zouten wordt het zout gewoon op de vis gestrooid.

Nat zouten heet pekelen : de vis wordt in pekel gelegd, een mengsel van zout en water.

Vis roken

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-16 van 35

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
  1. Rook Rooster Hexagon
    € 27,99
  2. Rook Rooster Rond
    € 27,99
  3. Rookhaken Zalm
    € 3,59
  4. Livebait Rookhaken Klein
    € 1,49
  5. Fishing tackle max pekel zout kruiden speciaal Nieuw
    Pekelzout Kruiden Speciaal Grof
    € 4,19
  6. Fishing tackle max pekelzout forel speciaal Nieuw
    Pekelzout Forel Speciaal
    € 4,19
  7. FTM Rookhout Snippers 500 gram
    € 3,59
  8. Rook oven Thermometer
    € 10,79
  9. FTM Rookmot Forel 500 gram
    € 3,59
  10. FTM Rookhout Snippers Els
    € 3,99
  11. Livebait Rookhout Snippers 15 kilo
    € 39,80
  12. Livebait Rookmot Beuken 15 kilo
    € 37,99
  13. Mustad Bait mes Nieuw
    Mustad Bait mes
    € 4,98
  14. Visknuppel met steker
    € 17,90
    Niet op voorraad
  15. Aal doder
    € 5,90
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-16 van 35

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina