Roken & Bakken

Roken & Bakken

Vis wordt vóór het roken gezouten en gewoonlijk ook gekruid.

Er zijn twee manieren van zouten: droog en nat.
Bij droog zouten wordt het zout gewoon op de vis gestrooid.

Nat zouten heet pekelen : de vis wordt in pekel gelegd, een mengsel van zout en water.

Vis roken

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-16 van 33

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
  1. FTM Pekelzout Forelle exclusive
    € 4,99
  2. Rook Rooster Hexagon
    € 33,99
  3. Rook Rooster Rond
    € 33,99
  4. Rookhaken Zalm
    € 3,99
  5. Livebait Rookhaken Klein
    € 1,79
  6. Pekelzout Forel Speciaal
    € 4,59
  7. FTM Rookhout Snippers 500 gram
    € 3,99
  8. Rook oven Thermometer
    € 11,99
  9. FTM Rookmot Forel 500 gram
    € 3,59
  10. FTM Rookhout Snippers Els
    € 4,39
  11. Livebait Rookhout Snippers 15 kilo
    € 39,80
  12. Livebait Rookmot Beuken 15 kilo
    € 41,99
  13. Visknuppel met steker
    € 17,90
    Niet op voorraad
  14. Aal doder
    € 6,79
  15. Livebait Fileermes
    € 6,10
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-16 van 33

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina