Roken & Bakken

Roken & Bakken

Vis wordt vóór het roken gezouten en gewoonlijk ook gekruid.

Er zijn twee manieren van zouten: droog en nat.
Bij droog zouten wordt het zout gewoon op de vis gestrooid.

Nat zouten heet pekelen : de vis wordt in pekel gelegd, een mengsel van zout en water.

Vis roken

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-16 van 34

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
  1. Livebait Rookhaken Klein
    € 1,10
  2. Pekelzout Kruiden Speciaal Grof
    € 3,90
  3. Pekelzout Forel Speciaal
    € 3,90
  4. FTM Rookhout Snippers 500 gram
    € 3,00
  5. Rook oven Thermometer
    € 9,70
  6. FTM Rookmot Forel 500 gram
    € 3,00
  7. Livebait Rookhout Snippers 15 kilo
    € 39,80
  8. Livebait Rookmot Beuken 15 kilo
    € 34,50
  9. Mustad Bait mes
    € 4,98
  10. Visknuppel met steker
    € 17,90
    Niet op voorraad
  11. Aal doder
    € 5,90
  12. Livebait Fileermes
    € 6,10
  13. Jarvis Walker Knife Sharpener
    € 2,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-16 van 34

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina